afbeelding preloader

www.nicovanham.nl

Mijn games

"We houden niet op met spelen omdat we oud worden, we worden oud omdat we ophouden met spelen!"

1

Horizon Zero Dawn
De aarde is niet meer van ons

In een tijdperk waarin Machines vrij rondlopen en de mensheid niet langer bovenaan de voedselketen staat, gaat de jonge jager Aloy op zoek naar haar lotsbestemming. In een weelderige, post-apocalyptische wereld waar de natuur de ruïnes van een vergeten beschaving heeft overwoekerd, leven kleine groepjes mensen in primitieve jager-verzamelaarsstammen. De Machines zijn nu heer en meester in deze nieuwe wildernis. Niemand weet waar deze angstaanjagende mechanische wezens vandaan komen.

Open Wereld/Actie/Avontuur
Guerilla | 2017

2

Assassins Creed Origins
Het begon in het oude egypte

Assassin's Creed Origins is een nieuw begin dat zich afspeelt in het oude Egypte. Verken de Piramiden van Gizeh en verborgen tombes in het oude Egypte. Ontdek daarnaast het scheppingsverhaal van de Broederschap der Assassijnen. Vecht je een weg langs gevaarlijke oude facties en wilde beesten terwijl je dit uitgestrekte, onberekenbare land ontdekt, van woestijnen tot weelderige oases, van de Middellandse Zee tot de tombes van Gizeh.

Open Wereld/Actie/Avontuur
Ubisoft | 2017

3

Star Wars Battlefront
May the Force be with you

Ontdek de grootse en levendige Star Wars-slagvelden in drie verschillende tijdperken: de prequel, de klassiekers en de nieuwe trilogie. Wijzig en upgrade je helden, starfighters en troopers. Berijd tauntauns of bestuur tanks en speeders. Haal Star Destroyers zo groot als steden neer, gebruik de Force en neem het op tegen legendarische personages als Kylo Ren, Darth Maul en Han Solo.

Actie
Electronic Arts | 2017

4

Assassins Creed Odyssey
Het Oude Griekenland wacht op je

Begin een epische reis van je nederige herkomst als Spartaanse huurling die verstoten werd tot een legendarische Griekse held, en ontdek de waarheid over je mysterieuze verleden als Alexios of Kassandra. Vaar naar de verste uithoeken van de Aegeïsche Zee terwijl je allianties smeedt en vijanden maakt. Onderweg ontmoet je historische figuren, mythische personages en een hele reeks anderen die invloed hebben op je reis.

Open Wereld/Actie/Avontuur
Ubisoft | 2018

5

Assassins Creed Valhalla
Engeland ten tijde van de Vikingen

Word Eivor, een Viking die opgevoed is als meedogenloze krijger en leid je clan van de ijzige woestenij in Noorwegen naar een nieuw thuis te midden van de weelderige akkergronden in het Engeland van de negende eeuw. Sticht je settlement en verover dit vijandige land zoals jij dit wilt om je plek in Walhalla veilig te stellen.

Open Wereld/Actie/Avontuur
Ubisoft | 2020

6

Star Wars Jedi Fallen Order
Wordt een Jedi

Kruip in de huid van een Jedi Padawan, die ternauwernood is ontsnapt aan de slachting van Order 66 na de gebeurtenissen in Episode 3: Revenge of the Sith. Tijdens een missie om de Jedi-orde opnieuw op te bouwen, zoek je de stukken van je verscheurde verleden bij elkaar om je training te voltooien, nieuwe krachtige Force-vaardigheden te ontwikkelen en de iconische lightsaber te bedwingen, dit allemaal terwijl je de Empire en de dodelijke Inquisitors één stap voor blijft.

Actie/Avontuur
Electronic Arts | 2019

7

Assassins Creed Black Flag
De gouden eeuw van de piraterij

Assassin's Creed IV Black Flag speelt zich af in 1715. Ontmoet legendarische piraten zoals Zwartbaard, Calico Jack en Benjamin Hornigold. Sticht een wetteloze republiek in de Bahama's en ontdek de explosieve gebeurtenissen die aan de wieg stonden van de Gouden Eeuw van de Piraterij. Reis naar Kingston en Nassau, verken 50 unieke locaties en leef als een echte piraat. Pas je eigen schip aan, zoek naar verloren schatten, jaag op zeldzame dieren en beroof scheepswrakken.

Open Wereld/Actie/Avontuur
Ubisoft | 2013

8

Middle Earth: Shadow of Mordor
Bouw een nieuw thuis voor de mensheid

Talion is een kapitein van Gondor bij de Zwarte Poort van Mordor. Zijn garnizoen wordt aangevallen door Saurons Uruk-troepen. Talion met vrouw en zoon worden gedood door de Zwarte Hand. Celebrimbor fuseert met Talion, waardoor hij niet samen met zijn familie kan sterven. Talion en Celebrimbor vertrekken vervolgens om de identiteit van Celebrimbor te achterhalen en de dood van Talion's familie te wreken.

Open Wereld/Actie
Warner Bros | 2014

9

Monster Hunter World
Ontdek de Nieuwe Wereld

Jaag door de Nieuwe Wereld, een onbevolkte landmassa vol monsters. Ontvang opdrachten van de onderzoekscommissie, vanuit de centrale commandobasis Astera, om grote monsters die buiten Astera rondzwerven op te sporen, te doden of te vangen om zowel de commissie te beschermen als de monsters daar te bestuderen.

Open Wereld/Actie/Avontuur
Capcom | 2018

10

The Sims
Speel met het leven

Laat je verbeelding de vrije loop en creëer een unieke wereld die jou weerspiegelt! Ga op verkenning en pas elk detail aan. Van Sims tot hun huizen en nog veel meer. Kies hoe Sims eruitzien, zich gedragen en kleden, en bepaal hoe ze hun dag invullen. Ontwerp en bouw ongelooflijke huizen voor elke familie en richt die vervolgens in met je favoriete meubels en decoraties. Reis naar verschillende buurten waar je andere Sims kunt ontmoeten en alles over hun leven kunt leren.

Simulatie
Maxis (Electronic Arts) | 2014

11

Immortals Fenyx Rising
De laatste hoop van de goden

Speel als Fenyx, een nieuwe gevleugelde halfgod(in), op een queeste om de Griekse goden en hun woonplaats te redden van een duistere vloek. Neem het op tegen mythologische beesten, beheers de legendarische vaardigheden van de goden en versla Typhon, de dodelijkste titaan in de Griekse mythologie, tijdens een episch gevecht dat de geschiedenis in zal gaan.

Open Wereld/Actie/Avontuur
Ubisoft | 2020

12

Aven Colony
Bouw een nieuw thuis voor de mensheid

Aven Colony omvat het bouwen van een nieuwe menselijke stad op Aven Prime, een buitenaardse planeet die lichtjaren verwijderd is van de aarde. De speler houdt toezicht op constructie, middelen en mensen binnen de kolonie. De kolonie moet helemaal opnieuw worden opgebouwd en na verloop van tijd zullen er meer kolonisten komen.

Simulatie/Strategie
Mothership | 2017